top of page

Hierontapalvelut

 

MIKÄ HIERONTA SINULLE SOPII PARHAITEN?

PÄÄTETYÖN/ÄLYLAITTEIDEN AIHEUTTAMIIN KIPUTILOIHIN

Tietokoneen ja älylaitteiden käyttö on yleistynyt merkittävästi. Väärä työasento saattaa aiheuttaa päänsärkyä, voimakasta kipua niskan, kallonpohjan ja hartiaseudun alueella. Myös hengitykseen liittyvät rintalihakset saattavat kiristyä. Hieronta on paras tuki liikunnan lisäksi pitämään lihakset paremmassa kunnossa.

Jumppa ja liikunta ehkäisevät kiputiloja ja pitää lihakset paremmin elastisina ja joustavina.

 

URHEILUHIERONTA

 

Hieronta on melko samanlaista kuin klassinen hieronta, mutta lisäksi siinä tehdään staattisia ja aktiivisia venytyksiä. Hieronta tapahtuma on hoitava ja syvempiä lihaksia avaavaa.

 

KLASSINEN HIERONTA 

Klassinen hieronta on vanha ja tunnettu hoitomuoto, joka laukaisee erilaisia jännitystiloja ja helpottaa kipuja. Klassinen hieronta vilkastuttaa verenkiertoa, kudosten aineenvaihduntaa sekä kuona-aineiden poistumista kehosta. Se pehmentää arpikudosta, lisää lihasten joustavuutta sekä rauhoittaa ja rentouttaa. Hieronnan avulla voi  ennaltaehkäistä kireystiloja ja liikerajoitteita kehossa. Hieronta sopii hyvin myös raskaus aikana. 

Hierontavoimakkuus tapahtuu asiakkaan toiveita kunnioittaen. 

Hierontatilanne on

kokonaisvaltainen ja

luottamuksellinen tilanne

asiakkaan ja hierojan välillä.

INTIALAINEN PÄÄHIERONTA

HierontaILO:n hoitovalikoimasta löytyy myös pää- ja kasvohieronta. Tämä vanha hoitomuoto helpottaa stressiä , poistaa jännityksiä ja rentouttaa kasvojen lihaksia. Pehmentää ja nuorentaa kasvojen ilmettä. Hieronnassa keskitytään erityisesti pään ja kasvojen purentalihaksiin. Hieronnan osana käydään myös ohimo ja niskan lihaksia läpi.

45min. 50.00€ 

SYVÄRENTOUTUS HIERONTA

HierontaILOssa on kokonaisvaltanen  tressinpoisto syvärentoutushieronta. 

Hoidossa käsitellään rauhallisesti painellen ja hieroen kokovartalo, kädet ja jalat.

Pidemmässä hieronta ajassa käydään lopuksi pää ja kasvojen hermopisteet.

 Erittäin rentouttava hoito, joka sopii kaikille.  Vähentävät stressiä, sopii mm. aikaerorasitukseen ja vapauttavat energiaa ja luovat hyvän olon tunteen, unen laatu paranee.

Halutessasi  hoitoon lisätään aromaterapeuttiset eteeriset öljyt sekä kuumakivet, jotka tehostaa syvärentoutusta.

Hieronta ajat 75min. 90min.

HIERONTA JA KUUMAKIVI LÄMPÖHOITO    

Hieronnassa käytetään normaalia hieronta tekniikkaa. Kuumakivillä autetaan syvempiä lihaksia avautumaan lempeästi ja tehokkaasti.

(lisähinta +5,00€)

KÄYTÄMME AITOA  100% ETEERISTÄ ÖLJYÄ

Hieronnan yhteydessä halutessasi käytämme kehoa parantavia eteerisiä öljyjä. Öljyn tuoksuvilla ainesosilla voidaan aktivoida tunne-elämän tasapainoa, vahvistaa immuniteettia ja rentouttaa kehoa ja mieltä. 

(lisähinta +7,00€)

IMG_9799_edited_edited.jpg

HIERONNAN PERUUTUS

Peruutathan hieronnan jos tulee esteitä viimeistään 24h. ennen varattua aikaa

Sitä myöhemmin peruutetuista ajoista veloitetaan koko summa

 

HIERONNAN HYÖDYT JA ESTEET

Hieronnalla on monia hyviä terveysvaikutuksia. Se mm. parantaa veren- ja nestekiertoa kehossa, lisää elastisuutta lihaskudokseen, rentouttaa sekä mieltä että lihaksia, lievittää kiputiloja ja parantaa unen laatua. Hieronta myös poistaa kuona-aineita sekä auttaa palautumaan urheilusuorituksen jälkeen.

 

Hierontaa ei suositella tai siitä kannattaa keskustella, jos sinulla on:

avohaava, tuore vamma, hemofilia, ihotauti, infektio, korkea kuume, iskeeminen kudos, laskimo ja valtimosairaus, pahanlaatuinen kasvain, palo tai paleltumavamma, spastinen halvaus, suurentuneet imurauhaset, tyrä tai olet päihtyneenä, krapulassa.
 

IMG_20190224_122521.jpg

Mikäli sinulla heräsi kysyttävää, kerromme mielellämme lisää. Ota rohkeasti yhteyttä

045 787 544 50

tai 

hierontailo@gmail.com

 

bottom of page